Weskó

Brutálisan jól néz ki a második világháborús Call of Duty - Előzetes

2017. április 27. 14:29 - Molnár Balázs L.

callofduty_wwii_screen5_0.jpg

Jó gamerhez híven, hiba lenne nem megosztani veletek a tegnap bemutatkozó második világháborús Call of Duty WWII előzetesét. Valami lehengerlően néz ki az előzetes alapján a játék, és tudván, hogy végre visszatér az alapokhoz a sorozat, majd ismét a második világháborúban darálhatjuk az ellent, már most melegséggel töltötte el a kis szívem.

callofduty_wwii_screen1_0.jpg

Az előzetes alapján ismét eljátszhatjuk a normandiai partraszállást, illetve több más európai helyszínt vehetünk az uralmunk alá. Az is kiderült, hogy ismét az amerikaiak oldalán fogunk harcolni, titkon azért szerintem mindenki kipróbálná egyszer a másik oldalt, na de egy amerikai cégtől ne várjunk mást, mint a szokásos Amerika a legfaszább ország felállást. A multiplayer részéről pedig kiderült már az is, hogy nem kasztok közül választhatunk majd, hanem gyalogos vagy tankos egységek közül. Lesz különálló co-op játékmód is, illetve a már jól ismert zombi mód is jelen lesz. Nagyon úgy tűnik, hogy észhez kaptak az Activison háza táján, és tényleg szeretnének összerakni egy értelmes, izgalmas, élvezhető játékot. Az előzetesből kiderül az is, hogy próbálják kicsit komolyabbra venni a szériát, látszik hogy kicsit komorabb az egész, emellett arra is figyeltek, hogy a katonák közti kapcsolat sem felhőtlen mindig. A Call of Duty WWII novermber 3-án érkezik a három nagy platformra. Őszintén remélem, hogy tényleg egy jó játékot kapunk az év végén és nem kell megint egy hatalmasat csalódni a szériában.  Egyelőre azonban biztatóak az eddig látottak. Neked hogy tetszik?

 Ha tetszett a cikk, és szeretnél még hasonlót, kövesd a Facebook oldalam, dobj egy lájkot vagy oszd meg, kommentben pedig jöhet a vélemény.  Ja meg ott az Instagram is, ott is csupa érdekeset osztok meg. ;) 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wesko.blog.hu/api/trackback/id/tr9712458751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása