Weskó

Le a nácikkal! - Újabb hangulatos előzetesen darál be minket a Wolfenstein II: The New Colossus

2017. szeptember 22. 23:01 - Molnár Balázs L.

wolfenstein-2_handle_with_care_final.png

 Alig több, mint egy hónap van hátra az újabb náci darálásig, amit én személy szerint gyermeki rajongással várok és csorog már a nyálam érte. Az új Wolfensteineket annyira eltalálta a Bethesda, egyszerűen lehetetlen nem szeretni, ahogy váltogatott módszerekkel gyilkoljuk sorra a mocskos rossz nácikat, akik elfoglalták és leigázták Amerikát.

Tovább
komment

A Huawei csúnyán beleállt az iPhone X-be

2017. szeptember 19. 21:46 - Molnár Balázs L.

huawei_apple_troll_0-800x533.jpg

 Múlthét kedden bemutatták az új iPhone modelleket, köztük az Apple zászlóshajójának szánt iPhone X-et. Amiről a cég azt állította szokás szerint, hogy olyan új funkciókat kapunk vele, ami a jövőnk részét fogja képzeni. Nos, a mesterséges intelligenciára gondoltak ez alatt, ami szükségeltetik az arcfelismeréshez is.

Tovább
komment

Bemutatkozott a dögösebb BMW i3 és a sportos i3S

2017. szeptember 19. 14:52 - Molnár Balázs L.

2018_bmw_i3s_09.jpg
 Ha elektromos autókról van szó, a BMW nem ül a babérjain. 2013-ban mutatták be az első teljes mértékben elektromos meghajtással rendelkező i3-at, amin egészen eddig nem történt nagy változás. Most azonban fogták magukat a bajorok és odacsaptak neki rendesen, nem csak az alap i3 jött ki új köntössel, de kaptunk egy sportosabb verziót is, az i3S-t. Ami valljuk be őszintén, rá is fért már szegényre. Ezzel pedig továbbra is próbálják diktálni az elektromos autók piacát, ami megy is nekik. Hisz az legkelendőbb kompakt elektromos autó lett a megjelenése utáni években.

Tovább
komment
süti beállítások módosítása