Weskó

Ha szoktál online filmet nézni, lehet épp a háttérben használják a géped Bitcoin bányászásra

2017. december 16. 22:26 - Molnár Balázs L.

nintchdbpict000306226097.jpg

 Dübörög a Bitcoin bányászat, az egekben a videokártya árak és úgy látszik, mindenki Bitcoin milliomos akar lenni. Oly annyira, hogy rengeteg weboldal is titkos kódokat rejt az oldalak forráskódjába, ami rögtön aktiválódik, amint belépünk a weboldalra és kvázi a mi gépünk erőforrását felhasználva Bitcoin bányászásba kezd.

Tovább
komment

Ezek voltak 2017 legrosszabb filmjei

2017. december 15. 23:38 - Molnár Balázs L.

baywatch-reboot.jpg

 Lassan zárjuk az évet, összegezzük és számot adunk az elmúlt év élményeiről. Nos, filmes fronton ez az év is tartogatott nagy meglepetéseket és botrányos nagy csalódásokat, most azonban megpróbáltam összeszedni az idei év legrosszabb filmjeit. Nem volt egyszerű dolgom sajnos, mivel eszméletlen sor szart termelt ki magából a filmipar, de csak sikerült összeállítani egy toplistát belőlük.

Tovább
komment

Rénszarvasok húzzák a 4-6-os villamost

2017. december 13. 21:26 - Molnár Balázs L.

renes.png

 Ugyan nincs akkora baj, hogy Rudolfnak és pajtásainak kellett volna a pótlás idejére beugraniuk a Combinók helyére, csupán egy aranyos kis alkalmazást kaptunk az E.ON-tól a karácsonyi időszakra. Az applikációval pedig mindenki karácsonyi fogattá varázsolhatja a villamosokat, csupán le kell tölteni az alkalmazást, majd ráirányítani a villamosokra.

Tovább
komment
süti beállítások módosítása