Weskó

Megszűnik az ingyenes zenehallgatás a Youtube-n

2018. március 25. 20:40 - Molnár Balázs L.

youtube_logo.jpg 

 Elég rossz idők közelegnek a Youtube-n ingyenesen zenét hallgató felhasználókra. Méghozzá azért, mert a Youtube szándékosan próbálja majd az embereket kvázi kikészíteni a rengeteg reklámmal, ezzel pedig lehetetlenné téve a zenehallgatást. Közölte egy interjúban a Youtube zenékért felelős vezetője.  Na nem mintha mostanában nem lennének rogyásig pakolva reklámokkal.

Tovább
komment

Itt az elektromos Mercedes, csak épp a kínaiak gyártották le

2018. március 23. 22:12 - Molnár Balázs L.

s0-modele--mercedes-gla.jpg

Kis hazánkban még mindig az a hit él, hogy minden kínai koppintás, illetve ami ott készül, az egyenlő a gagyival. Akármennyire is bejöttek a prémium telefongyártók és egyre minőségibb dolgokkal állnak elő, azért még mindig nem hazudtolják meg magukat, ha hitvány másolatról van szó.

Tovább
komment

Egy startup, ami azt ígéri, megőrzi a tudatod a jövő számára

2018. március 19. 23:32 - Molnár Balázs L.

brain-machine-2-640x356.jpg

Ott tartunk jelenleg, hogy a mesterséges intelligencia egyre nagyobb és nagyobb teret nyer magának, mi pedig azt várjuk már, mikor tudjuk a tudatunkat átmenteni egy számítógépbe, hogy az örökké valósággá megmaradjunk létezni. Nos, ezt a tézist már rengeteg film és könyv megénekelte, azonban ahol jelenleg tart a tudomány, ez egyelőre lehetetlennek tűnik. Már csak azért is, mert még magát a tudatot sem tudjuk megmagyarázni.

Tovább
komment
süti beállítások módosítása