Weskó

Amikor visszanyal a fagyi - 45 millióra perli az Ubert

2017. február 11. 17:57 - Molnár Balázs L.

uber_drivermusic_image.png

 Az Uber-t az ág is húzza, rengeteg pereskedés, számos országból való kitiltás, aztán még ez is. Egy francia férfi 45 millió euróra perli az Uber-t, mert az alkalmazás hibájából kifolyólag kiderült, hogy szétcsalja az asszonyt. Elmondása szerint egyszer kölcsönvette a feleség iPhone mobilját, azonban mielőtt visszaadta volna a telefont, ki is jelentkezett az Uberből, a feleség mégis minden utazásáról kapott értesítést. Innentől kezdve már nem volt nehéz összeraknia, hogy az a tárgyalás talán még sem egy tárgyalás.

Elég abszurd dolog, hogy az Uber hibás alkalmazására hárítja a problémát, amit egyébként simán megelőzhetett volna annyival, hogy van gerince, ebből a szempontból még talán jót is tett az Uber, legalább egy embernek segített rájönni, mekkora féreg is az a kedves férj. Mondjuk az alkalmazásnak se kéne bugosnak lennie, de azt hiszem, emberség szempontjából teljesen elhanyagolható ebben az esetben. Azóta természetesen elváltak, és a férfi 45 millió eurót követel a drága válásért cserébe.

 Ha tetszett a cikk, és szeretnél még hasonlót, dobj egy lájkot vagy oszd meg, kommentben pedig jöhet a vélemény. :)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wesko.blog.hu/api/trackback/id/tr8712249394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása