Weskó

Wonder Woman színre lép - Új előzetesen a Gal Gadot féle csodanő

2017. március 12. 10:29 - Molnár Balázs L.

wonder-woman-movie-2017-gal-gadot-images.jpg

Talán az utolsó esélye a DC-nek, mielőtt végleg elássák magukat nálam filmes fronton. A Batman V Superman (kritika) katasztrófális kezdete után, megadtam az esélyt a Suicide Squadnak (kritika) is, de miután kiderült, hogy újra kell forgatni egyes részeit, mert hasonlóan szarul sikerült mint a Batman V Superman, a végeredmény is maradt hasonló szinten. Viszont 4DX-ben sikerült megnéznem, azért ott tudott valami dobni az élményen az, de az is csak pár perc erejéig. Idén pedig jön a Wonder Woman, ami az előzetesek alapján bizakodásra adhat okot.

Mondjuk a Suicide Squad is a Queen zenéjével bitang erős előzetest rakott le, majd legalább akkora csalódást is. Viszont most megérkezett az új előzetes a Wonder Woman-hoz, amiben kiderül honnan is származik a Csodanő, hogyan nőtt fel és miként is lett az, aki. Már szándékosan nincsenek nagy elvárásaim felé, remélem kellemes csalódás lesz. Kérdés az, fel tudják-e venni a versenyt a májusban bemutatkozó, a zseniális első rész után idén folytatást kapó A galaxis őrzői 2-vel. Majd elválik. Én meg jövök majd a szokványos kritikámmal, ha minden jól megy.

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél még hasonlót, dobj egy lájkot vagy oszd meg, kommentben pedig jöhet a vélemény. :)  

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wesko.blog.hu/api/trackback/id/tr1912331493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása