Weskó

Kalapáccsal estek neki a Galaxy S8-nak, meglepően jól bírja a strapát

2017. április 08. 17:22 - Molnár Balázs L.

samsung-galaxy-s8-orchid-gray-black-sky-colours-front-back.jpg

 Az elmúlt két hét nagyjából csak a Galaxy S8-ról szólt amióta bemutatták talán az  idei év legjobb telefonját, azóta kiderült hogy meglepően egyszerű átverni az arcfelismerő algoritmusát, most pedig TechRax-nak hála azt is megtudhatjuk, miképpen ellenáll a készülék erősebb külső behatásokra.Itt speciel most kalapáccsal és késsel estek neki,amit sosem értettem mi szükség van ilyen tesztekre, viszont itt van elkészült, most pedig megnézhetjük mennyire strapabíró az új Gorilla Glass 5 üveg.

 Engem meglepett, azt hittem sokkal előbb megadja magát az S8, szóval kellemes csalódás volt, ismét egy jó pontot gyűjtött be nálam. Kíváncsian várom almáék válaszát erre, a 10 éves iPhone-al nagyot kell húzniuk. A tesztben a Galaxy S8 Plus-t tesztelték csak, szóval beszúrtam tőlük egy leejtés tesztet is ahol összehasonlítják a kisebbik modellt a iPhone 7-el.

 Ha tetszett a cikk, és szeretnél még hasonlót, dobj egy lájkot vagy oszd meg, kommentben pedig jöhet a vélemény.  Ja meg kövess az Instagramon is, ott is csupa érdekeset osztok meg. ;) 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wesko.blog.hu/api/trackback/id/tr2612410541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása