Weskó

Magyar szinkronnal támad a Rick és Morty!

2017. október 23. 15:04 - Molnár Balázs L.

rick_and_morty2.jpg

Napjaink egyik, ha nem a legjobb animációs sorozatát tették le a Rick és Moryt készítői 2013-ban. Sajnos valószínű, hogy az új évadra ismét legalább másfél évet kell várni, ellenben kis hazánkba is elhozzák a Rick és Morty zseniális világát.

A sorozat kezdetben úgy indult, hogy egy Vissza a jövőbe paródiát csináltak a készítők, majd ez annyira megtetszett az Adult Swim csatornának, hogy rögtön berendelték. Nálunk pedig még idén rávethetitek majd magatokat, ugyanis december 1-jén, 23.30-kor köszön be magyarul a Comedy Central műsorán a sorozat. Én még mindig azt mondom, hogy ha lehet angolul nézzétek, viszont ha legalább olyan ütős lesz a szinkron, mint a Family Guy-nak, nyugodt szívvel ajánlom majd nektek a sorozatot. 

Ha tetszett a cikk, tudod, dobj egy lájkot a Facebook oldalamra, hogy ne maradj le semmiről! ;)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wesko.blog.hu/api/trackback/id/tr7913061822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása