Weskó

10 hihetetlen tény Adolf Hitlerről

2017. március 17. 18:02 - Molnár Balázs L.

vissza_a_jovobe_tenyek_7.jpg

A férfi, akit a mai napig a leggonoszabb emberek között tartanak számon. Az ember, akinek a tettei következményeit a mai napig érezhetjük a bőrünkön. A kancellár, aki felrúgott mindent az elméleteiért, és emberek milliói halálát követelte. Majd a nyakunkra hozta a Szovjetuniót, akik hasonlóképpen mély nyomott hagytak rajtunk. Hölgyeim és Uraim: Adolf Hitler. 

Tovább
komment

A tok, ami androidos telefont csinál az iPhonodból!

2017. március 16. 18:33 - Molnár Balázs L.

081a554b98eb7fc47316b4341a46e0d9_original.jpg

©

 Amikor megtudtam, hogy van egy olyan Kickstarter kampány, amiben egy olyan iPhone tokra kalapoznak az emberek, ami konkrétan egy androidos telefon, nem tudtam mire vélni. Egyáltalán van létjogosultsága ennek a cuccnak? Egyelőre nagyon úgy tűnik, mivel a $95.000 dolláros célt messze túlszárnyalta a projekt, már most több mint $260.000 dollár gyűlt össze, így több mint valószínű hogy nemsokára olyan emberek járják majd az utcákat, akiknek van egy androidos iPhone-juk. Na jó de mi is ez a tok?

Tovább
komment

A nő, aki elsőként repülhette volna körbe a földet - Sztori tájm #2

2017. március 15. 20:02 - Molnár Balázs L.

ajanlott_1.jpg

 Ha csütörtök, akkor Sztori tájm! Tudjátok, ez az a sorozat, amikor Andersen leszek és elmesélek egy már rég elfeledett, vagy épp egy manapság történt, szerintem érdekes kis történetet. Most egy rejtélyes kis szösszenet lesz, méghozzá az első nőről, aki megpróbálta körberepülni a Földet. Ez a hölgy Amelia Earhart volt, aki még 1937-ben, navigátorával karöltve, Fred Noonannal igyekezett véghezvinni ezt. Azonban a Csendes-óceán felett, valahol a Howland-szigetnél eltűntek.

Tovább
komment

Itt a Xiaomi okos edzőcipője

2017. március 15. 17:26 - Molnár Balázs L.

maxresdefault_9.jpg

 A Xiaomi manapság az egyik legnagyobb kínai okostelefon gyártó, mondjuk a tavalyi eladásaikat valamiért elhallgatták, persze azt mondták azért, mert nagyon gyorsan növekednek. Ja. Gondolom. Mindegy is, most az egyik alvállalatuk közösségi finanszírozásban felmérte, mennyire is van igény egy okos edzőcipő megvalósítására. Az emberek pedig imádták az ötletet, így hamarosan rendelhető lesz a 90 Minutes Ultra Smart Sportwear edzőcipő, amit a Shanghaji Nemzetözi Tudományos és Technológiai intézettel karöltve, kifejezetten profi sportolók számára terveztek.

Tovább
komment

Milyen egy jó androidos rendszer?

2017. március 13. 17:22 - Molnár Balázs L.

android.png

 Múlthéten már szó esett arról, mennyire is szükségtelen akár 6 vagy több gigabájt memória egy telefonba. Ott is szó esett már arról, mennyire fontos hogy az adott telefon gyártója szánjon elegendő időt és energiát a saját android verziója optimalizálására és a testreszabására. Történt ugyanis, még tavaly november környékén írtam a Meizu M3 Note telefonról (ami azóta is hű társam), amin a megvételkor az Android Lollipop 5.1 futott. Nos, akkor már a nagy gyártók javában készültek az Android Nougat frissítésre, ami már a 7.0-ás verzió. Ezek voltak a tények. Azonban amint kézhez vettem a telefont, használtam rendesen pár hétig, annyira jelentéktelenné vált ez a dolog, hogy teljesen el is felejtettem, hogy tulajdonképpen két generációval le van maradva a telefonom. Mert nem tűnt fel.

Tovább
komment
süti beállítások módosítása