Weskó

A suttyó James Bond kalandjai Loganékkal - Logan Lucky Kritika

2017. szeptember 02. 00:16 - Molnár Balázs L.

logan-lucky-film.jpg

 Tegnap hajnalban amikor sétikáltam hazafele, mert természetesen a legutolsó vetítésre sikerült eltámolyognom, aminek hála későn is értem haza. Betettem a fülesem, elindítottam valami zenét és elkezdtem gondolkozni a kritikán, fejben összeraknia  dolgokat, hogy miről is szeretnék írni nektek. Majd egyszer csak annyit vettem észre, hogy egy őslakos indián örömlány megállt előttem, mint később megtudtam. Kivettem a fülemből a fülhallgatót, majd nyitott szájjal rágót csámcsogva megkérdezte orrhangon: Ke' szex?

Tovább
komment

5 sorozat, amit érdemes lesz nézni ősszel

2017. augusztus 31. 12:45 - Molnár Balázs L.

deuce-990x556.jpgAz ezredforduló környékén szerintem senki nem gondolta volna, hogy egyszer ide jutnak el a tévésorozatok. Emberek tízmilliói rajonganak értük, és olyan világsztárok játszanak bennük, akiket régen csak a moziban tudtunk volna elképzelni. Ez mára már a múlt, és kialakult egyfajta sorozatmánia, aminek én is oszlopos tagja vagyok. Így minden évben a már meglévő több mint 30-40 sorozatom mellé, bizony csatlakozik 3-4 új, így nem hogy nem elég ha egy nap 30 órából állna, de egy élet is kevés rájuk, ezért érdemes jól megválasztani, mit is nézünk ebben a rohanó világban. Ősszel pedig ezeket biztos elfogom kezdeni, és neked is ajánlom őket.

Tovább
komment

Bemutató videón a brutális keret nélküli Essential Phone, az Android atyjának új telefonja

2017. augusztus 28. 22:53 - Molnár Balázs L.

news0530essential.jpg

Már elég régóta sok pletyka keringet az Andy Rubin nevével fémjelzett Essential Phone körül, azonban most megérkezett hozzá egy bemutató videó, amitől leesik az ember álla. Nekem mondjuk nem tetszik a kijelző tetején középen beékelődött kamera, valahogy undort vált ki belőlem. Hasonló az új iPhone megoldása is, ott is vannak kivetni valók. Legalább is számomra. Aztán más lehet imádni fogja.

Tovább
komment
süti beállítások módosítása