Weskó

Tech kütyük, amik tökéletes ajándékok lehetnek karácsonyra

2017. október 15. 00:12 - Molnár Balázs L.

ecommerce.jpg

Tudom tudom, mindenki utálja ha már szeptemberben a boltokban kivannak rakva a karácsonyi cuccok, de én valahogy nem tudok érte haragudni. Csak mert imádom a karácsonyt. Felőlem lehetne egy áprilisban és augusztusban is. Gondolom ez kiskoromra vezethető vissza, amikor is az óvodában fenyőfa volt a jelem, viszont én mindig karácsonyfaként hivatkoztam és gondoltam rá, hisz mennyivel menőbb már a karácsonyfa, mint egy sima tűlevelű. Most hogy lefutottuk a felesleges köröket, hoztam pár tech kütyü kategóriát, amit érdemes lehet karácsonykor beszerezni, hisz megcsappanhat majd az áruk.

Tovább
komment

Segíts, légy te a szemem

2017. október 12. 14:13 - Molnár Balázs L.

500436343_1280x720.jpg

 Van egy alkalmazás, ami több tízezer ember életét teheti élhetőbbé, elviselhetőbbé. Ez pedig a Be My Eyes. Ami talán a nevéből is kitalálható már, az applikáció a gyengén látó, illetve a vakok számára készült. Itt pedig jön képbe a közösség és a együttműködés ereje, az alkalmazás úgy működik, hogy két csoportra osztva lehet használnia azt. Az egyik csoportba a vakok és gyengén látók regisztrálnak, míg a másik csoportba az önkéntesek, akik nekik tudnak segíteni.

Tovább
komment

10 hihetetlen tény a drogról

2017. október 11. 01:09 - Molnár Balázs L.

vissza_a_jovobe_tenyek_1_7.jpg

Azt hiszem ez a rész az, ami nem igényel nagyon semmilyen felvezetést, hisz sajnos magáért beszél a dolog. Manapság talán a Netflix Narcos című sorozata hozta ismét testközelbe a drogkereskedelmet, amiben Pablo Escobar kegyetlen uralkodását követhetjük végig. De a nácik se voltak semmik a világháború alatt, ha narkotikumokról volt szó. Ja és ha tetszett a cikk és szeretnél még hasonlót, tudod, dobj egy lájkot a Facebook oldalamra, hogy ne maradj le semmiről! :)

Tovább
komment

Nyírjuk ki Gunthert - Kritika

2017. október 10. 12:09 - Molnár Balázs L.

278245_1505335487_7358.jpg

 Ismét egy olyan vígjátéknak szánt valamit eresztett ki magából a filmipar, ami nélkül eltudtam volna képzelni az életem. Egy paródia film, ami igyekszik a bérgyilkos akciófilmekből poént csinálni és amúgy néha nagyon betalált és akkor sírsz a nevetéstől, de nagyrészt egy fostengert borít az ember nyakába és csak kínjában nézi, mert várja a jó öreg Schwarzenegger-t.

Tovább
komment
süti beállítások módosítása