Weskó

10 hihetetlen tény a drogról

2017. október 11. 01:09 - Molnár Balázs L.

vissza_a_jovobe_tenyek_1_7.jpg

Azt hiszem ez a rész az, ami nem igényel nagyon semmilyen felvezetést, hisz sajnos magáért beszél a dolog. Manapság talán a Netflix Narcos című sorozata hozta ismét testközelbe a drogkereskedelmet, amiben Pablo Escobar kegyetlen uralkodását követhetjük végig. De a nácik se voltak semmik a világháború alatt, ha narkotikumokról volt szó. Ja és ha tetszett a cikk és szeretnél még hasonlót, tudod, dobj egy lájkot a Facebook oldalamra, hogy ne maradj le semmiről! :)

pablo4.jpg

Kolumbia drogkereskedelme 10 milliárd amerikai dollárt ér. Ez több, mint az ország teljes legális exportja.

rs-11189-rockstar-624-1370288223.jpg

A rocksztárok halálát 31%-ban drogok vagy alkohol fogyasztása okozza.

14601024596_3316261093.jpg

Hollandiában több tucat olyan nyilvános létesítmény található, ahol kipróbálhat az ember olyan drogokat, mint például marihuána, kokain, ecstasy-t biztonságos körülmények között.

rarest-of-rare-case-death-penalty-min.jpg

Drog birtoklást és az emberkereskedelmet Szingapúrban halálbüntetéssel díjazzák.

magashatu_durbincs.JPG

A Magashátú durbincs egy olyan halfajta, ami hallucinációkat okozhat, ha elfogyasztják. Az ókori romában könnyű drogként fogyasztották.

unhas-esmalte-abre.jpg

Létezik egy olyan körömlakk, ami ha randin vagyunk, az ujjunkat csupán a pohárba dugjuk, majd az kimutatja, tettek-e az italunkba valami tudatmódosító szert, avagy sem. Nem kicsit lepődnék meg, ha a csaj az ujjait tunkolná a pohárba előttem. 

pregnant-baby.jpg

Több, mint 100.000 gyerek születik kokain függőséggel Amerikában évente, mert a kedves anyuka a terhesség alatt se teszi le a cuccot.

72yrlms0k8goekqls.jpeg

A Marihuána legális és nem minősül drognak Észak-Koreában.

6901560_l-610x406.jpg

Az antidepresszáns gyógyszerek, amelyekről már ismert, hogy szexuális mellékhatásokat okoznak, ugyancsak elnyomják az ember olyan alapvető érzelmeit, mint a szerelem és a romantika.

crazy-things-nazis-believed.jpg

A náci német csapatok rutinszerűen kapták a narkotikumot, amit Pervitinnek hívtak, ezzel pedig sokkal tovább bírták a normálisnál.

Előző részek:


vissza_a_jovobe_tenyek_1_5.jpg

vissza_a_jovobe_tenyek_1_4.jpg

vissza_a_jovobe_tenyek_7_3.jpg
vissza_a_jovobe_tenyek_7.jpg
vissza_a_jovobe_tenyek_6_1.jpg

vissza_a_jovobe_tenyek_7_1.jpg

vissza_a_jovobe_tenyek_7_2.jpg

 Ha tetszett a cikkem, és szeretnéd támogatni a munkám, kérlek dobj egy lájkot a  Facebook oldalamra,  esetleg oszd meg, kommentben pedig jöhet a vélemény. :)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wesko.blog.hu/api/trackback/id/tr6612949559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása