Weskó

Mentsd meg most te a karácsonyt!

2018. december 06. 14:28 - Molnár Balázs L.

best_christmas_lunches_in_melbourne_melbourne_river_cruises.jpg

 Számtalan filmben és rajzfilmben kerül bajba a karácsony, a végén persze minden szépen helyre áll és megmenekül a karácsony. Sajnos sokaknak a való életben nem az a legnagyobb problémájuk, milyen ajándékot vegyenek a gyerkőcnek karácsonyra, hanem hogy egyáltalán legyen valami kis ajándék a fa alatt.

Már ha lesz fájuk. Azonban most te is bearanyozhatod ezeknek a kisgyermekeknek a karácsonyát, méghozzá a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz akcióján keresztül. Méghozzá két választási lehetőséged van.

 Az egyik, ha nincs túl sok időd, vagy nem tudsz összeválogatni egy cipősdoboznyi ajándékot, akkor a Liliputjáték oldalán kiválaszthatsz már egy előre összerakott csomagot, itt kitudod választani hogy fiúnak vagy lánynak szeretnél vásárolni egy csomagot, illetve hogy hány évesnek szánod a szeretetdobozt. Itt minden csomag ára 3000ft, és 0-12 éves korig tudsz ajándékozni a rászoruló gyerekeknek. Ha viszont szeretnéd te összeválogatni a csomagot, nincs más dolgod, mint fogni egy jó állapotban lévő cipősdobozt, majd megtölteni csupa jóval. Természetesen romlandó ételeket, gyógyszereket ne tegyetek a dobozba.

cip_aloldal_header.jpg

Liliputjáték©

 Folyékony állagú ajándék, sampon vagy parfüm esetén csomagoljátok még be valamiben, ha esetleg eltörne, vagy kifolyna, azért ne menjen kárba az egész csomag. Amennyiben pedig kész a doboz, csomagoljátok be, illetve írd fel a dobozra, hogy fiúnak vagy lánynak, és hány évesnek szánod a meglepetést. Az ajándékok elkészítésére és leadására még két hét áll rendelkezésre, azaz december 20-án lehet utoljára leadni a közel háromszáz cipősdoboz ponton. Lentebb belinkelem az oldalakat, ahol akár ötleteket is találtok, mit érdemes a dobozba rejteni, hol tudjátok őket leadni, illetve mire figyeljetek.

Liliputjáték előre összeszedett csomagok

Cipősdoboz gyakori kérdések

Gyűjtőpontok

Ajándék ötletek

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wesko.blog.hu/api/trackback/id/tr5714444382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása