Weskó

Játssz, hogy segíthess! - Sea Hero Quest

2017. március 02. 15:09 - Molnár Balázs L.

 Mi is az a Sea Hero? Hogyan segíthetsz azzal hogy játszol? Egyszerű! A Sea Hero egy fiú és az apja történetét meséli el, akik együtt szelték a tenger habjait, de édesapja sajnos mára már demenciában szenved, így elvesztek régi szép emlékei ezekről az utakról. Sajnos világszerte több mint 40 millió ember szenved ebben a betegségben. Neked pedig nincs más dolgod mint újra felfedezd ezeket a helyeket és lényeket, ezzel megmentve a jövő emlékeit. Na de hogyan segíthetsz azzal hogy játszol?

A játék egyre nehezebben megjegyezhető pályákat dob be, checkpointokkal, amiket helyes sorrendben kell elérj, úgy hogy a pálya elején megmutatja a térképet, amit meg kell jegyezz. A játék haladásával, még egy egészséges memóriával rendelkező embernek is meggyűlik a baja, így akár ők is karban tudják tartani az elméjüket, főleg az öregeknél jöhet jól ez. De mindenkinek a hasznára válhat, ha kicsit szeretne megtornáztatni a memóriáját. 

seahero2.jpg

Légy te a hős, aki megmenti az elveszett emlékeket.

 Majd a játék, ha helyesen és gyorsan teljesíted a feladatot, eredményeid alapján jutalmaz téged. Ezekért csillagokat kapsz, amikből a hajód pöpecre tudod alakítgatni. De hogyan is segíthetsz akkor? A játék teljesen anonym módszerrel, (persze csak ha engedélyezed) figyeli azt, hogyan és miképp mentél végig egy adott pályán, majd ezt elküldi a szerverekre, ahol a tudósok ezt tudják hasznosítani. Illetve azt is jelzi, hogy az addig eltöltött játékoddal hány óra kutatható anyaggal sikerült segítened a kutatást. Légy te is hős, kutasd fel a tenger rejtette lényeket, és segítsd a jövő emlékeit megőrizni!

seahero.jpg

Alakítsd a hajód a saját elképzelésedre, majd ugorj bele a kalandokba.

Sea Hero Quest iOS
Sea Hero Quest Android

 

 Ha tetszett a cikk, és szeretnél még hasonlót, dobj egy lájkot vagy oszd meg, kommentben pedig jöhet a vélemény. :)  

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wesko.blog.hu/api/trackback/id/tr3512305667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása