Weskó

Az Uber ment , de már itt az utód?

2016. szeptember 20. 09:00 - Watzker Balázs

unnamed4.png

Idén július végén kivonult az Uber Magyarországról.  Ennek jogosságáról vagy jogtalanságáról én nem nyilatkoznék mivel én nem vettem igénybe , de a médiában lehet hallani hogy mik folytak ezzel az üggyel kapcsolatban. Napi szintű tiltakozások, verekedésbe torkolló ellentétek.

Akik ezt használták biztosan hiányolják az olcsóbb taxizás lehetőségét , de talán itt a megoldás. A Car4you Budapest hasonló szolgáltatásokat kínál mint az Uber, és olcsóbb a taxinál. Itt a 280 forintos kilométerár helyett 210 forintot számolnak. Nevéből következően valószínűleg csak a fővárosban lehet igénybe venni a szolgáltatást.

Egyébként az alkalmazás már letölthető a Google Play áruházból. Itt azonban nem sok mindent tudhatunk meg az applikációról. Rendelés után megkapjuk a legközelebbi autó típusát, színét és rendszámát és azonnal indul is érted. Ami plusz előny ,hogy kitudjuk választani hogy mekkora autót szeretnénk igénybe venni. Az alkalmazásnak még nincs iPhone változata. 

Hogy lesz-e akkor népszerűsége mint az Ubernek az majd a jövőben kiderül.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wesko.blog.hu/api/trackback/id/tr9211728133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása