Weskó

Mozibemutatók a héten (2016.11.07)

2016. november 05. 21:23 - Molnár Balázs L.

vissza_a_jovobe_tenyek_3.png

 Uh srácok most vettem csak észre, hogy az októberi filmajánló konkrétan nem készült el..:D De egyébként fel sem tűnt, azzal a tudattal éltem, hogy én megcsináltam. Mivel most volt időm behozni a lemaradásomat, tudtam előre dolgozgatni, így november hónapban már négy moziajánló is lesz, ezáltal hétről hétre jövök majd az aktuálisan moziba kerülő filmekkel. Viszont mivel a hónap első premierjeiről lecsúsztam, azért megemlíteném őket. Bud Spencer és Terence Hilltől hangosak újra a mozik, ugyanis újra bemutatták a Bűnvadászokat. Azt hiszem nem mondok újat azzal, ha azt mondom hogy az ő filmjeik azok, amiket százszor is megnézhetünk, sosem unjuk meg. Sajnos a mi jó öreg Bud Spencerünk a nyáron itt hagyott minket, Carlo Pedersoli 86 éves korában elhunyt. Ennek apropóján elkezdték a filmjeit újra mozivásznon vetíteni, hogy mindenki aki imádta és szerette, ismét megnézhesse egyik-másik örök klasszikusát november 3-tól. Ezen napon mutatkozott be a Marvel új üdvöskéje, a Doktor Strange is. Nagyon vegyes kritikákkal találkoztam eddig, valahol az egyik, hanem a legjobb Marvel filmnek gondolják, máshol pedig ettől rosszabbat még nem láttak. Én meg szokás szerint a saját szememnek hiszek, így még erről a filmről nem tudok bővebben nyilatkozni. A harmadik pedig Belle és Sébastian újabb kalandját hozta el nekünk. Nézzük mi lesz a jövőhéten. Három film érkezik a héten, az egyiknek szó szerint az Érkezés a címe, kezdjük hát ezzel akkor. Amy Adams, Jeremy Renner és Forest Whitaker főszereplésével a héten mozikba kerülő filmben, a Földre űrhajók jönnek az űrből. Szó szerint hatalmas kövekről van szó, ellenben fogalma nincs senkinek róla, hogy mik is ezek. Ilyenkor lépnek akcióba a hadsereg és a speckó kutatócsoportok, hogy kiderítsék miről is van szó. Majd egy nyelvész emberkének sikerül kapcsolatba lépnie az idegenekkel. Majd az ő feladata lesz az, hogy kiderítse végül, mit is keresnek itt a kavicsokon repkedő kis lények. Denis Villeneuve rendezésében készült a film, akinek köszönhetjük a Fogságban-t, vagy éppen a Sicaro - A bérgyilkost.

Érkezés

(Bemutató: 2016.11.10)

 

 Második filmünk pedig egy magyar film. Nem rég olvashattátok tőlem, az Ó, te magyar film című cikket, amiben kicsit taglaltam, hogy szerintem hogyan is áll jelenleg a filmipar a mi kis hazánkban. Most pedig ismét egy ígéretes thriller érkezik a mozikba, mégpedig A martfűi rém, mely a híres Martfűi sorozatgyilkosságot dolgozza fel. Hogy mi is történt akkoriban, és hogy meg lett-e a gyilkos, annak talán hamarosan egy új Rejtélyek szobája részben utánajárok. Ha elfelejtem, és még sem írom meg, akkor nem. Főszerepekben: Anger Zsolt, Balsai Mónika, Trill Zsolt és Hajduk Károly. A filmet Sopsits Árpád dirigálta.

A martfűi rém

(Bemutató: 2016.11.10)

Eljött a várva várt pillanat. Ismét egy klasszikus alkotás kerül a mozikba. Azt hiszem megkerülhetetlen lesz a jövő évi Oscar díjátadón. Aki szereti a filmeket nem mehet el mellette szó nélkül. Hogy mi is ez? Hát a Barbie: Csillagok között! Ne tagadd, te is ezt várod már két éve. Elképesztő izgalmakkal, hatalmas fordulatokkal, és drámai színészi játékkal érkező filmben, Barbie időutazó lett, és egy távoli jövőben (bár lenne távolibb basszus..) sajnos hercegnő lett, hatalmas feladat hárul rá, idegen bolygókra kell utazzon. (miért csak most?!) Azért amikor már Barbienak kell megmenteni a galaxist... Azt hiszem akkor itt kell befejezzem ezt a cikket.

Barbie: Csillagok között

(2016.11.07) 

  Ha tetszett a cikk, és szeretnél még hasonlót, dobj egy lájkot vagy oszd meg, kommentben pedig jöhet a vélemény. :)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wesko.blog.hu/api/trackback/id/tr4311928279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása