Weskó

Már online is rendelhetsz az Ikeában

2017. február 15. 14:42 - Molnár Balázs L.

ikea_1.jpg

 Mára már megkerülhetetlen pont lett a modern lakberendezés színterén az Ikea. Legyen az a világon bárhol, de Magyarországon is durván ráfüggtek az emberek. Amikor az asszonypajtás kitalálja, hogy menjünk az Ikeába. Ha voltatok már nővel vásárolni. Tejóisten.. Gyerekek.. Ott lepereg előtted az életed. :D Mintha a mennybe kerülnének. Hasonló szokott lenni hétvégén a bevásároló központokban is. Amikor látod a megfáradt férfiakat, az arcukon a menjünkapicsábaveddmármegjóazigenszépvagycsakgyeremááááááááááár nézéssel, az valami zseniális.

Valami elkattan náluk, ha vásárolhatnak dolgokat. Mert úgy is ők fúrják fel, szerelik össze. De így szeretjük őket. Visszatérve a témához, tavalyi év egész jó volt a magyar Ikeának, 14,5%-os növekedést könyvelhettek el, majd 54 milliárd forintos árbevételt könyvelhettek el. A két Ikeát pedig több mint 5 millió ember boldogította, ezekből pedig majd 3 millió vásárolt is. Ha minden jól megy, februárban indul az online rendelés, az itt rendelt árukat pedig a budaörsi Ikeából lehet majd hazavinni. Nyártól pedig már házhoz is szállítanak. Az online rendelés pedig feláras lesz.

 Ha tetszett a cikk, és szeretnél még hasonlót, dobj egy lájkot vagy oszd meg, kommentben pedig jöhet a vélemény. :) 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wesko.blog.hu/api/trackback/id/tr7412263560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása