Weskó

Összeállt a nagy csapat - Itt az új Igazság ligája előzetes

2017. március 25. 16:37 - Molnár Balázs L.

justice-league-first-image.jpg

Az idei év nagyon nagy dobbantó lehet a DC számára, vagy a mennyekbe repülnek a Wonder Woman és az Igazság ligájával, vagy végleg oda a jó megítélésük. Nagyon remélem hogy az első lesz, és végre a kezdeti bukdácsolások után, végre büszke DC rajongóként írhatom majd hamarosan a kritikájukat. Na de lássuk is az előzetest inkább, aztán majd elválik. Az Igazság ligája bemutatója november 16-án lesz. Addig pedig marad az epekedés utána. Mert ezt az előzetest odarakták már megint! Nem értem.. Szerintem kérjék fel a film elkészítéséhez azokat, akik az előzeteseket csinálják.. és Gal Gadot.. és Flash és Batman.. Oh.. gyerekek.. :D Moziba vagyok. Ne várjatok rám. Sátrazom.

Ha tetszett a cikk, és szeretnél még hasonlót, dobj egy lájkot vagy oszd meg, kommentben pedig jöhet a vélemény.  Ja meg kövess az Instagramon is, ott is csupa érdekeset osztok meg. ;)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wesko.blog.hu/api/trackback/id/tr3312369845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása