Weskó

Megérkezett a Fekete Párduc előzetese és eléggé érdekes

2017. június 10. 10:43 - Molnár Balázs L.

black-panther-captain-america-civil-war-concept-art.jpg

Jövőre tovább építkezik a Marvel univerzum, újabb karakter kap önálló filmet. Tegnap már megjött a poszter hozzá, most azonban befutott a hivatalos előzetes is, ami hát.. Érdekes. A tovább mögött megtalálod az ez előzetes és a posztert is a filmhez.

Meg fura. Leginkább más, mint a megszokott. Most hogy ez baj-e vagy éppen jó irány, azt nem ebből az előzetesből fogjuk megtudni az biztos. Viszont az látszik belőle, hogy teljesen más hangvételű Marvel film lesz, mint amit már megszokhattunk. Egyelőre én nem éreztem azt az előzetes után, hogy nekem jövőre rohannom kell a moziba és meg kell nézzem ezt a filmet. Ha minden igaz, akkor pedig 2018. február 16-án kerül a mozikba a tengerentúlon. Neked hogy tetszik? 

 

  Ha tetszett a cikkem, és szeretnéd támogatni a munkám, kérlek dobj egy lájkot a  Facebook oldalamra,  esetleg oszd meg, kommentben pedig jöhet a vélemény. :)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wesko.blog.hu/api/trackback/id/tr5912583179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása