Weskó

Ez az okos bőrönd lesz az utazók álma - Kickstarter kütyük #2

2017. június 24. 16:12 - Molnár Balázs L.

f663d68d76a350f4f76ba9724945f4e3_original.jpg

 Folytassuk akkor ezt a sorozatot is, a kezdeti lendület kicsit alábbhagyott, viszont hétfőtől ha minden igaz, visszaáll minden a régi megszokott rendszerbe. Hogyan lehet egy bőröndöt még jobbá tenni? Legyen könnyebb. Férjen bele több cucc. Bírja a strapát. Azt hiszem ha ez a három pont stimmel, mi már boldogok vagyunk a kis társunkkal.

A Samsara pedig nem elégedett meg ennyivel, amellett hogy titániummal ötvözött alumíniumból készül, egyébként tényleg pofásan néz ki, olyan, amelyinnek kell egy bőröndnek lennie. A kialakításnál még arra is figyeltek, hogy a kerekeket az aljába sülyesszék, így plusz 4 liter tároló kapacitást kapunk. A teteje pedig sima, így akár várakozásnál simán használható egy pici asztalkaként is. A bőrönd magassága 53 centi, szélessége majdnem 23, míg a mélysége közel 36 centi. Jó jó, de mond már mi az okos benne.. A bőrönd belsejében LED világítás kapott helyet, így minden kinyitásnál felkapcsol benne a világítás.

2b0c57720a7191b10f8469c9e9d7c5dd_original.jpg

Plusz rendelkezik USB C dugóval, beépített akkumulátorral, amivel akár 10 alkalommal is feltölthetjük a telefonunk. Kapunk egy alkalmazást is a bőröndhöz, amiben az aksi töltöttségi állapotát ellenőrizhetjük, ami riaszt ha illetéktelenek akarnak hozzájutni a bőröndünk tartalmához, illetve arra is figyelmeztet minket, ha túlságosan eltávolodnánk tőle. Az alap csomaghoz pedig még kapunk kiegészítőket is. Viszont nem nagyon fogunk tudni bele sok dolgot pakolni, mert a gatyánk rámegy ha egy ilyet szeretnénk. Most mivel még folyik a gyűjtés, aminek céljául egyébként 15.000 dollárt tűztek ki, de már 156 ezer dollárnál tart a gyűjtés és 385 ember már befizetett látatlanban is a bőröndre. Jelenleg előrendelésben 42%-os kedvezményt kapunk rá, így olyan 110-120 ezer forint környékén juthatunk hozzá egyhez.

 

 Ha tetszett a cikkem, és szeretnéd támogatni a munkám, kérlek dobj egy lájkot a  Facebook oldalamra,  esetleg oszd meg, kommentben pedig jöhet a vélemény. :)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wesko.blog.hu/api/trackback/id/tr212617853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása