Weskó

Szórakozni szeretnél, de ötleted sincs mit csinálj? - Funmentor - A programkereső

2017. október 07. 19:47 - Molnár Balázs L.

an-argument-for-live-music1.jpg

 Valamelyik nap elfogott az érzés, hogy kéne valamit csinálni este. Aztán valami úton módon, mintha a Facebook megérezte volna ezt (tudta amúgy, mindent tud) feldobta a Funmentor - A programkereső oldalt. Ahol pedig rögtön megtaláltam a közelemben lévő, számomra releváns szórakozási lehetőséget nyújtó helyet.

Majd beszéltem az oldal készítőivel is és borzasztóan megtetszett az a hozzáállás, ami az egészet mozgatja a háttérben, hogy nekik is mindenáron az értékteremtés, a minőségi szórakoztatás előtérbe helyezése. Ehhez pedig tényleg roppant egyszerű és szerethető az oldal, legyen az ember bárhol, csupán előkapja a mobilját vagy akár otthon bepötyögöd az oldalt, a Funmentor rögtön belövi merre tartózkodunk, majd az alapján ajánl nekünk programot. Itt lehet választani távolságot is, hogy ha messzebbre lenne kedved utazni. Négyfajta kategóriában lehet keresni, ami amúgy lehetne több kategóriába lebontva, egyelőre viszont közösség, kultúra, életmód és szórakozás alpontokban tudjuk szűkíteni a keresésünk.

funmentor_kep_1.png

 Ezen felül külön helyekre is kereshetsz és ott megnézheted milyen események vannak most, illetve mik lesznek hamarosan. Ezt egyébként eseményeknél is feldobja oldalt, így akár előre is láthatod, hogy azon a helyen még milyen programok lesznek hamarosan. Ja és van térképnézet is, ami szerintem az egyik legjobb dolog, csupán benyomod és rögtön feldobálja milyen események vannak épp a közeledben. Ezt pedig mobilon lehet a leginkább élvezni, amihez elengedetlen egy jó mobilra optimalizálás, ami itt megtörtént, Gördülékeny, gyorsan reagál, az oldal egy teljesen letisztult dizájnt kapott és borzasztóan felhasználó barát az egész. Én az eseményeket mondjuk kibővíteném egy osztályozó rendszerrel is, hasonlóan akár a mint a Google helyek, így a közösség jelezhetné akár egy pontozással is, nekik hogyan tetszett az az esemény, ezáltal még minőségibbé és élvezhetőbbé tennék a szolgáltatást is, a programok minősége pedig ezáltal átesne egy rostán.

programok.png

 Valószínű ahol több ezer 5*-os értékelés jött, az annyira szar hely már nem lehet. Esetleg jelenteni az eseményt, ha valami gebasz van vele. Viszont ezt a szolgáltatás még tovább tudod fokozni úgy, ha beregisztrálsz az oldalra. Amit természetesen 2017-ben már Facebook fiókoddal is megtehetsz, de a jó öreg email is játszik. Ha pedig beregisztrálsz, akkor elmentheted az eseményeket a kedvenceid közé, illetve egy naptárban követheted az eseményeid, megtoldva egy eszközök közötti szinkronizációval, így amit akár számítógépen hozzáadtál a fiókodhoz, azt bizony viszed tovább a táblagépedre vagy a mobiltelefonodra. Emellett találhatóak cikkek is rajta, amiben ajánlókat és egyéb okosságokat találhattok az eseményekkel kapcsolatban. Összességében kellemes csalódás volt a Funmentor, roppant hasznos és könnyen használható szolgáltatás, habár még van vele meló rendesen, egy nyáron indult megoldáshoz képest eléggé ott van a szeren. :)

UI: Hamarosan engem pedig olvashattok több helyen is, szóval érdemes lesz követni a blogot mostanában majd, ha nem akarsz lemaradni semmiről. Szóval dobj egy lájkot a Facebook oldalamra, hogy ott lehess te is a nagy dolgoknál! ;)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wesko.blog.hu/api/trackback/id/tr5912937519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása