Weskó

Wonder Woman színre lép - Új előzetesen a Gal Gadot féle csodanő

2017. március 12. 10:29 - Molnár Balázs L.

wonder-woman-movie-2017-gal-gadot-images.jpg

Talán az utolsó esélye a DC-nek, mielőtt végleg elássák magukat nálam filmes fronton. A Batman V Superman (kritika) katasztrófális kezdete után, megadtam az esélyt a Suicide Squadnak (kritika) is, de miután kiderült, hogy újra kell forgatni egyes részeit, mert hasonlóan szarul sikerült mint a Batman V Superman, a végeredmény is maradt hasonló szinten. Viszont 4DX-ben sikerült megnéznem, azért ott tudott valami dobni az élményen az, de az is csak pár perc erejéig. Idén pedig jön a Wonder Woman, ami az előzetesek alapján bizakodásra adhat okot.

Tovább
komment

Egy lecke, egy kissrác és egy lezuhant náci repülőgép - Sztori tájm

2017. március 09. 19:43 - Molnár Balázs L.

ajanlott_2.jpg

 Akkor most pedig átcsapok Andersenbe, és mesélgetni fogok nektek. Bizony. Legyen szó régi legendákról vagy éppen nemrég történt érdekes vagy vicces történetekről. Kezdjünk is bele, nem érünk rá. Dániában egy kis srác második világháborús történelem leckét kapott, majd amikor mondta az apjának, az annyi mondott neki: menj ki a kertbe, és keresd meg azt a repülőgépet ami állítólag a közelben zuhant le. Amiről még az apa nagyapja mesélt. Szóval fogták magukat és fémdetektorral felfegyverkezve nyakukba vették a kertet. Bele sem mertek gondolni abba, hogy tényleg találnak valamit. Majd csipogott a detektor.

Tovább
komment

A Honda lerakta a legszebb Civicet - Genfi autószalon 2017 #2

2017. március 08. 20:26 - Molnár Balázs L.

2017_civic_type_r_front_angled_1.jpg

Nincs mese, nem találom a szavakat. Ez az autó úgy ahogy van, tökéletes. Legalábbis a kinézete megvett kilóra, annak ellenére is, hogy az elejének szerintem van egy erős Subaru Imprezás beütése, de azt hiszem, az összkép amit nyújt az autó, simán eltekinthetünk efelett. Továbbra is a 2 literes 4 hengeres turbó feltöltős motor dolgozik a Civic-ben, azonban kicsit húztak a turbón, így kapott nagyjából 10 plusz lóerőt az előző autóhoz képest. A konkurenseihez képest pedig ezzel a lépéssel 10 pacival erősebb lett mint a VW Golf R, és 29-et ver rá a Ford Focus RS-re. Maradt a 6 sebességes manuális váltó, és továbbra is első kerék meghajtású a Type R. De van automata is belőle, miért ne.. Szóval összességében elég korrekt kis autót raktak le a japánok, bitang jól néz ki és kraft is van benne bőven. Csekkold, mennyire jól néz ki:

Tovább
komment

Úton van az új Porsche 911 GT3 és nem kegyelmez - Genfi autószalon 2017 #1

2017. március 08. 19:43 - Molnár Balázs L.

rp_911_gt3-1.jpg

Hiába érkezik folyamatosan a 911 szériának utánpótlása, egyszerűen megunhatatlanok. Most zajlik a Genfi autószalon, ami egy eszméletlen nagy autópornó. Az idei 911 GT3-mat szándékosan úgy tervezték, hogy pályán és az utakon is te legyél a király, és a lehető legjobb élményt próbálták elérni a fejlesztők. Ezért az autóba a versenyeken teljesítő GT3 motorját rakták bele, majd kicsit vissza vettek az erejéből, de még így is 493 lóerőt képes kipréselni magából. Ez a 3,8 literes motor egészen 9 ezerig pörgethető, ami azért már bőven jó. Ehhez kapott egy dupla kuplungos 7 sebességű váltott. Ezzel pedig 3,4 másodperc szükséges ahhoz, hogy meglépje a 100-at, a vége pedig 320 km/h. Emellett van egy hatsebességes manuális változat is, amivel 3,9 alatt van 100-on. Az autó összsúlya 1430 kg, így kevesebb mint 3 kilóra jut egy lóerő. Erre még rájön a négykerék-kormányzás, az önzáró differenciaálmű és a dinamikus motortartó bakok. Most pedig csodáljuk akkor:

Tovább
komment

Most akkor kell 6 GB memória egy telefonba, vagy sem?

2017. március 08. 14:14 - Molnár Balázs L.

huawei-p10-colors3.jpg

Figyelem, figyelem. A szöveg nyomokban kuszaságot tartalmazhat.

Megint egy téma, amiről már rég szerettem volna beszélni veletek. Most hogy maga a Huawei P sorozat egyik fejese, Lao Shi jelentette ki a Weibón (a kínai Facebook), miszerint bőven elég 4 GB memória is egy telefonba. Ehhez pedig még hozzátette, hogy tesztelték is a dolgot, nem csak hasra ütés szerűen mondott egy számot, teszteltek egy Kirin 960-al és 4 GB memóriával szerelt modellt és egy ugyanilyen alapú 6 GB memóriával szerelt mobilt, majd a végén kiderült, hosszabb távon sokkal jobbak a 4 GB-osak.

Tovább
komment

Hamarosan már a YouTube-on is tévézhetünk

2017. március 07. 16:20 - Molnár Balázs L.

youtubetv.png

Legalábbis Amerikában biztosan. Egyelőre nagyon úgy tűnik, megint kimaradunk a jóból. A YouTube a legnagyobb videómegosztó jelenleg a világon, viszont szeretnének kicsit még jobban terjeszkedni, így elindítják hamarosan a tévé streaming szolgáltatásukat. Amin akár hat fiókot is használhatunk egyszerre, egy árért. Ami 35 dolcsi egy hónapra, az olyan tíz ezer forint körül van. Ezt pedig bármikor felmondhatjuk, mint más egyéb hasonló szolgáltatásnál. Kezdetben olyan tévécsatornák lesznek elérhetőek mint az CBS, amin az Agymenők továbbra is a legnagyobb húzócím, annak ellenére, hogy mostanában már nem szeretik annyira az emberek, még mindig több mint tíz millióan nézik részről részre.

Tovább
komment

The Grand Tour - Sokkal több, mint egy autós műsor

2017. március 06. 11:55 - Molnár Balázs L.

landscape-1465219184-clarkson-hammond-may-the-grand-tour.jpg

 Na erről van szó! Végre összeállt a nagy csapat ismét, és lerakták újra az autós műsorok fellegvárát. Emlékeztek még a nagy hármasra, akik felépítették a Top Gear brandet? Jeremy Clarkson, James May és Richard Hammond. Ők maguk voltak a Top Gear. Nos miután Jeremy nyakon vágta a Top Gear producerét, távozni kellett a műsorból. Nem sokkal később, a két műsorvezető társa is követték őt, majd az Amazon Prime megvásárolta őket, hogy készítsenek oda egy fasza kis autós műsort. Jelentem sikerült.

Tovább
komment
süti beállítások módosítása