Weskó

John Wick halálosabb, mint valaha - Kritika

2017. március 26. 17:26 - Molnár Balázs L.

john-wick-.jpg

 Huhu srácok, érzem az erőt. Kellett ez a kis pihi a hét elején, durván fárasztó tud lenni, ha folyamatosan tartalmat keres és gyárt az ember. Január óta vasárnaptól kezdődik a hetem, és egészen péntekig, az utolsó bejegyzésig folyton kattog az agyam, keresem az érdekes, értelmes anyagot. Komolyan, mindenben a potenciális bejegyzést keresem. :D Ilyenkor felüdülés, ha eljutok a moziba és úgy csinálhatok tartalmat, hogy közben jól is érzem magam. Félre ne értsd, imádom a blogolást, imádom ezt csinálni, a tartalom keresést, egy adott témáról minél több dolgot megtudni, de azért néha jó kicsit megpihenni és feltöltődni kicsit. Elég is a rizsából, nézzük milyennek láttam a John Wick 2.-t.

Tovább
komment

Összeállt a nagy csapat - Itt az új Igazság ligája előzetes

2017. március 25. 16:37 - Molnár Balázs L.

justice-league-first-image.jpg

Az idei év nagyon nagy dobbantó lehet a DC számára, vagy a mennyekbe repülnek a Wonder Woman és az Igazság ligájával, vagy végleg oda a jó megítélésük. Nagyon remélem hogy az első lesz, és végre a kezdeti bukdácsolások után, végre büszke DC rajongóként írhatom majd hamarosan a kritikájukat. Na de lássuk is az előzetest inkább, aztán majd elválik. Az Igazság ligája bemutatója november 16-án lesz. Addig pedig marad az epekedés utána. Mert ezt az előzetest odarakták már megint! Nem értem.. Szerintem kérjék fel a film elkészítéséhez azokat, akik az előzeteseket csinálják.. és Gal Gadot.. és Flash és Batman.. Oh.. gyerekek.. :D Moziba vagyok. Ne várjatok rám. Sátrazom.

Ha tetszett a cikk, és szeretnél még hasonlót, dobj egy lájkot vagy oszd meg, kommentben pedig jöhet a vélemény.  Ja meg kövess az Instagramon is, ott is csupa érdekeset osztok meg. ;)

komment

Megérkezett Androidra is a Super Mario Run, és hát... - Teszt

2017. március 24. 15:56 - Molnár Balázs L.

super-mario-run2.jpg

 Még tavaly decemberben törte meg a Nintendo a több mint 30 éves exkluzivitást, így elsőként az iOS-es eszközökön jelent meg a konzolokon kívül Super Mario. Majd pár nap alatt, több tíz millióan kezdtek el vele játszani, azonban hasonlóan a Pokémon GO-hoz, ez a lufi is gyorsan kidurrant. Azonban a tegnapi nap folyamán, 3 hónapig várakozás után, - addig csupán iOS-en volt elérhető - végre Androidra is befutott a játék. Utoljára talán kisgyerekként játszottam Mario-val, még a Nintendo 64-es gépemen, a Super Mario 64-el. Imádtam azt a játékot. Egyszerűen zseniális volt. Szóval vártam a Super Mario Run-t, egészen tegnap estig. Továbbra is nagyon úgy tűnik a Nintendo háza tájánál, hogy bőven a nosztalgia faktorra próbálnak alapozni, hisz mindenki aki régen játszott valamelyik Marioval, az most is szeretné ugyanazt az érzést megkapni, hogy újra egy kicsit gyermekként érezhesse magát. 

Tovább
komment

A kis herceg megteremtőjének rejtélyes eltűnése - Sztori tájm #3

2017. március 23. 19:43 - Molnár Balázs L.

ajanlott_4.jpg

 Nem kockáztatok nagyot azzal szerintem, ha azt mondom, A kis herceget mindenki ismeri. Így vagy úgy, de ismerjük. Azt már talán kevesebben tudják, hogy a megálmodója, Antoine de Saint-Exupéry francia író és pilóta 1944. július 31-én Korzika szigetéről felszállt a repülőgépével, és akkor látták utoljára. Na de kezdjük korábbról. Antoine de Saint-Exupéry 1900-ban látta meg a napvilágot, egy eléggé vagyonos arisztokrata család gyermekeként.

A francia haditengerészet előkészítő iskolájában látott neki tanulmányainak, de az utolsó vizsgán elhasalt, ennek folytán a párizsi École de Beaux-Arts építészeti szakára felvételizett. Meglepő módon, ezzel az iskolával sem boldogult, tovább állt, majd alkalmi munkákból kényszerült eltartani magát, 21 éves korában pedig csatlakozott a katonasághoz. Később pedig kérvényezte, hogy csatlakozhasson a francia légierőhöz. 1926-tól pedig elindult az írói pályája, elsőként A pilóta c. novellájával, 1929-ben pedig A déli futárgéppel folytatta. Ezekben pedig, a saját tapasztalatai és élményei jelennek meg. Volt egy időszak az életében, amikor pedig Amerikában élt.

Tovább
komment

Veszélyesek ránk nézve a mobilok?

2017. március 23. 11:07 - Molnár Balázs L.

c36da8a956cbbbe0ac82c3c374892502_cellphone-danger-580x326_featuredimage.jpg

 Nemrég olvastam a valamelyik híroldalon, talán HVG-n, hogy egy férfit áramütés ért fürdés közben, mialatt iPhonejával foglalatoskodott. Ráadásul a mobil töltőn volt. Alapvetően minek visszük magunkkal a telefont a kádba, nem hiszem, hogy nem lehet kibírni nélküle azt a kis időt, pláne nem az áramba bedugva.. Józan paraszti ésszel is tudjuk, hogy az áram és a víz nem jó barátok, főleg ha a vízben vagyunk. A halottkém elvileg pedig azt tervezi, jelentést küld az Applenak, amiben szeretné ha a vásárlók figyelmét jobban felhívnák a mobiltelefonok fürdőszobában való veszélyeire. Azért nem kicsi a baj, ha ilyen alapvető dolgokról, mint hogy nem töltjük a telefont fürdés közben, pláne ha benne vagyunk a vízben, akkor azt hiszem eléggé gondban vannak az emberek. Tegyük hozzá, ebben az esetben az ember leginkább önmagára veszélyes, nem is feltétlen a telefon a hibás.. Kicsit bepilledtem a héten, szóval most megtoljuk neki, jön még ma este elvileg a Sztori tájmos sorozat következő része, illetve már készülget a John Wick második felvonásának kritikája a hétvégére.

 Ha tetszett a cikk, és szeretnél még hasonlót, dobj egy lájkot vagy oszd meg, kommentben pedig jöhet a vélemény. :)  

komment

Még legalább két évig élvezhetjük a kedvenc kockáink baromságait

2017. március 21. 09:11 - Molnár Balázs L.

big-bang-theory15.jpg

Azt hiszem, senkit nem fog meglepni a hír, hogy a CBS és a Warner Bros. bejelentette az Agymenők folytatását. Napjaink egyik legnépszerűbb sorozata, minden részét több mint 10 millió ember nézi csak Amerikában, így várható volt a hosszabbítás. Én szerény személyem imádtam a sorozatot amikor elkezdtem, úgy nagyjából 2010 környékén, azóta folyamatosan követem, és azért szerettem meg annyira, mert egy az egyben tudtam azonosulni a srácokkal, ha még csak nem is voltam olyan pancser mint ők, de én is hatalmas techbolond és vérbeli gamer voltam. Ez mára már kiveszett a sorozatból, és sokan nyavalyognak is ezért, hogy már nem a régi a sorozat, erőltetett amióta a csajok is belekerültek, hozzá kell tenni azért ténylegesen volt egy minőségi csökkenés a 5-6 évad környékén, azonban még mindig az egyik legjobb sitcom ami jelenleg fut. Magyarországon sincs másképp, itt is már a jelenleg futó évadot is rögtön szinkronizálja a Comedy Central, emellett folyamatosan orrba-szájba mennek az ismétlések, itt is van igény rá. Amúgy kíváncsi lennék arra, kértek-e fizetés emelést színészek pluszban, mert már így is részenként 1 millió dollárt keres Jim Parsons (Sheldon) Johnny Galecki (Leonard) és Kaley Cuoco (Penny) is. Nem vagyok biztos benne, hogy nem volt képük feljebb srófolni ezt az árat. Muszáj volt valahogy felrázniuk a sorozatot, ezért jöttek a már megszokott klisék, azonban minden maradt a megszokott mederben, néha van egy-egy kiugró részecske, de sajnos tényleg stagnál már régen a sorozat. Továbbá egyébként bejelentették a Sheldon spin-off sorozatot is, ami a fiatalkori Sheldon texasi gyerekkorát fogja bemutatni. Szóval ja, még legalább két évig élvezhetjük a kedvenc kockáink baromságait.

Ha tetszett a cikk, és szeretnél még hasonlót, dobj egy lájkot vagy oszd meg, kommentben pedig jöhet a vélemény.  Ja meg kövess az Instagramon is, ott is csupa érdekeset osztok meg. ;)

komment
süti beállítások módosítása