Weskó

Olyan aranyos levelet írt egy 9 éves kissrác a NASA-nak, hogy kiakasztotta a cukiságmétert

2017. augusztus 05. 22:10 - Molnár Balázs L.

maxresdefault_14.jpg

 Rég volt már sztori tájm, viszont úgy éreztem ezt a kis sztorit muszáj megosztanom veletek. Nemrégiben meghirdette a NASA a bolygóvédelmi felügyelőt tisztséget. Amiből egyébként összesen kettő szokott hivatalban lenni, most azonban utánpótlásra van szükség.

Tovább
komment

10 év, 1,2 milliárd iPhone

2017. augusztus 03. 20:38 - Molnár Balázs L.

iphone7kiemelt.jpg

 10 év. Ennyi idő telt el azóta, hogy 2007-ben Steve Jobs és az Apple megálmodta az iPhone-t, ezzel pedig mindannyiunk életét gyökeresen megváltoztatta. Habár az első iPhone még csak EDGE kapcsolattal kommunikált, később megkapta végre a 2G és a 3G-t hálózatot is, innentől kezdve pedig nem volt megállás. Az okos telefonok átvették felettünk a hatalmat, el sem tudnánk képzelni nélkülük a mindennapjaink. Telefonálunk, Email-t írunk, csevegünk az ismerőseinkkel, bankkártyánkkal fizetünk velük és bárhol bármikor elérhetünk minden információt rajtuk.

Tovább
komment

Így eddz otthon - A kockahas mizéria #1

2017. augusztus 01. 00:00 - Molnár Balázs L.

sport-body-abs-muscle-fitness-model-male-wallpaper.jpg

  Készen állsz hogy egy hónap alatt bitang kockahasad legyen? Hogy eldobhasd a sajtreszelőt, mert olyan hasizmod lesz, hogy többet nem is lesz rá szükséged? Na akkor nem jó helyen jársz. Viszont nem elérhetetlen a dolog, sőt, akár otthon is szert tehetsz rá. Gondolom már ezer helyen olvastad hogyan kell, talán ki is próbáltál párat, de aztán végül nem lett belőle semmi. Vagy feladtad, vagy tényleg rossz volt az edzésterv. Nem húzom az agyad, megmutatom hogy lehet hetek alatt elképesztő változást elérni a manapság legfontosabbnak titulált helyen.

Tovább
komment

Se Call of Duty, se Assassin Creed - Mi lesz veled így Nintendo Switch?

2017. július 31. 22:58 - Molnár Balázs L.

4_22-tease-background-desktop.jpg

 A Nintendo a hatalmas lejtmenet után, az idén megjelenő Switch segítségével elindult felfelé, meglepően jól teljesít az új konzoljuk. Azonban nem kis érvágás lehet azoknak, akik befektettek egy ilyen konzolba, hisz az idén két év kihagyás után érkező Assassin's Creed Origins sem érkezik a Nintendo konzoljára.

Tovább
komment
süti beállítások módosítása