Weskó

Megtöri a csendet - Skullcandy Hesh 3 fejhallgató teszt

2018. március 31. 22:28 - Molnár Balázs L.

skullcandy-hesh-3-wireless-headphones-review.jpg

 Aztabetyármindenit, de rég volt bemutató/tesztelős bejegyzés, most azonban megtörjük a csendet, méghozzá egy fejhallgatóval, ami képes is erre a feladatra és mégsem kell a lakást fedezetbe lerakni, amikor elhozod a boltból. A középkategória azt a szegmenst fedi le, ami bár már nem pár ezer forint, de olyan minőséget és élményt tud okozni, hogy megéri azt a felárat kicsengetni érte. Jelen tesztünkben a Skullcandy Hesh széria új üdvöskéjéről lesz szó, ami bár kinézetben eléggé eltér az előzőtől, árban hasonló szinten mozog. És hiába a pár ezres különbség, annyival többet is nyújt az új fejhallgató.

A dobozból kivéve rögtön látszik, hogy az anyaghasználatára nem éppen mondanám a prémium jelzőt, de hozza az elvártat. A csomagban kapunk még egy Micro USB kábelt, a töltéséhez, illetve egy három és feles Jack csatlakozót, amit arra az esetre használhatunk, ha lemerülne az eszköz. Innentől kezdve persze nem használhatóak a funkciói, csupán zenehallgatásra. A kialakítása on-ear, azaz a fület körbeölelő memória habos szivaccsal rendelkezik, így akár egy több órás használat közben sem esik le a fülünk utána. Bár nekem 1-2 óra múlva már kényelmetlen volt, de ezt betudtam a kényes kis füleimnek. Ezt a napos használatot pedig az aksija is kiszolgálja, hisz több mint, 20 óra használatra elegendő energiával látja el a fejhallgatót. Erre még ráfejelt a Skullcandy egy gyorstöltő funkcióval, így 10-20 perc töltéssel további órákra elegendő mennyiségű kraftot tudunk belepréselni. Természetesen Bluetooth használatával kommunikál az eszközeinkkel. Jó-jó tudom, az érdekel téged is, hogyan szól. Jól. Sőt, a 40mm-es hangszórók kielégítik az elvárásokat, legyen szó mély, közép vagy magas hangokról, mindegyikkel jó barátságot ápol. Az előd modellben 50mm-es hangszórókat találtunk, de visszalépésről egyáltalán nem beszélhetünk. Bár talán túlságosan a mély hangzásra van kihegyezve az eszköz és a többit nem tolták meg ennyire, így az igazi odacsapást azokban a számokban hozza, amikben sok a mély tónus. Ettől függetlenül teljes mértékben hozzájárul a felhőzlen szórakozáshoz.

casque-skullcandy-hesh3-rouge.jpg

 Erre pedig még rájön a zajszűrése, hogy ne zavarjon bele az élménybe semmi külső behatás. A jobb füles részében találjuk a gombokat és csatlakozókat, előbbiekhez pedig interakciók is kapcsolódnak, tudunk vele hívást fogadni, a beépített mikrofonnak hála, zeneszámok közti váltás és természetesen hangerőt is tudunk szabályozni velük. Négy színben juthatunk hozzá, mégpedig a fekete, szürke, kék és piros színekben. Ha pedig hordozni szeretnénk magunkkal, és miért ne tennénk, ha már 40 ezer forintot kicsengettünk érte, akkor kapunk egy összehajtható kialakítást, ami által egy könnyen táskába bedobós méretet kaphatunk. Összességében egy nagyon jó fejhallgatót kapunk ebben a kategóriában, egyedül az NFC hiánya szúrja a szemem, bár ahogy néztem, csupán a Sony modelljeiben található meg alap felszereltségként, ami számomra érthetetlen. Kialakítása és használata kényelmes és könnyű, hangzása pedig társ lehet a szürke hétköznapok színessé varázsolásában.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wesko.blog.hu/api/trackback/id/tr8513775234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása