Weskó

Minden eddigi rekordot megdöntött a Halálos iramban 8.

2017. április 16. 15:07 - Molnár Balázs L.

fate-of-the-furious-poster-header-image_1.jpg

 Valami elképesztő rajtot produkált a nyitóhétvégén a mozipénztáraknál a Halálos iramban nyolcadik része. Oly annyira, hogy minden eddigi rekordot megdöntve, a csúcsig meg sem állt. Valamit nagyon tudhatnak a készítők, úgy tűnik megtalálták azt a réteget, aki akkor id megveszi rá a jegyet és elmegy megnézni, ha az valami borzalmas merénylet is a mozi ellen.

 Mindeddig a Star Wars: Az ébredő Erő vezette a listát 529 millió dolláros bevétellel, ezt követte a Jurassic Park nosztalgiáját kihasználva egészen a második helyig repülő Jurassic World 524,9 millióval, míg a harmadik helyet az utolsó Harry Potter filmnek sikerült elcsípnie 483,2 millió dollárral. Ezek a számok az össz globális bevételt takarják az első hétvége alatt. A Halálos iramban széria az Universal valaha volt legtöbbet hozó franchise-a, csak a hetedik rész több mint 1,5 milliárd dollár termelt s konyhára. Az új részt pedig nagyjából 250 millióból hozták ki, amit pedig már az első hétvégén nem csak visszahozott, hanem meg is duplázta azt. Valószínűleg a nyolcadik sem áll meg a milliárdig. A kritikám itt olvashatod róla, kommentben pedig jöhet a vélemény, te mit gondolsz a szériáról, szereted-e vagy sem, illetve szerinted miért szeretik az emberek ennyire a Halálos iramban filmeket?

 Ha tetszett a cikk, és szeretnél még hasonlót, kövesd a Facebook oldalam, dobj egy lájkot vagy oszd meg, kommentben pedig jöhet a vélemény.  Ja meg ott az Instagramon is, ott is csupa érdekeset osztok meg. ;) 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wesko.blog.hu/api/trackback/id/tr212430191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása