Weskó

Ezeknek a sorozatoknak már biztos vége idén

2017. január 30. 13:50 - Molnár Balázs L.

227089_42.jpg

Évről évre rengeteg új sorozat érkezik, és ezek közül mindig van legalább egy-két bitang jó.  Azonban ott van a másik oldal, a kaszák és a lezárások. Sajnos azonban egyszer minden véget ér, így idén is jó pár sorozat adja le a szerelést, köztük rengeteg nagy kedvenccel. Magyarországon eszméletlenül szerették őket, ilyen például a Dr. Csont, Vámpírnaplók, vagy a Grimm, csak hogy párat említsek.

halt-s3-key-show-1600x720.jpg

Halt and Catch Fire (Kontroll nélkül)

A hétvégén szomorúan kellett elkönyveljem, hogy az egyik kedvenc tech sorozatomnak búcsút kell intenem. Őröm az ürömben, nem kaszáról van szó, így méltó lezárást tudnak készíteni a negyedik, utolsó évadhoz. Viszlát Halt and Catch Fire!

bones_s10_30sheet_skeletons_f2_hires1.jpg

Dr. Csont ( Bones)

Itthon talán az egyik legkedveltebb sorozat a Dr. Csont, Amerikában pedig pörög már az utolsó évad. Itt is az az eset állt fent, hogy a készítők tudták ez lesz az utolsó évad, ezért egy rendes lezárást rakhattak le az asztalra.

orphan-black-season-5.jpg

Sötét árvák (Orphan Black)

Itthon nem rég kezdett az RTL Spike-on, azonban a negyedik évaddal véget ér Sarah története. Egy öngyilkos nő nevét veszi fel, majd arra lesz figyelmes, hogy másik is hasonlóak hozzá. Többen is vannak.

the-strain-season-3-episode-3.jpg

A kór (The Strain)

 Guillermo del Toro sorozata nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, ezért a készítők úgy döntöttek, szeretnék lezárni a történetet. Az FX pedig adta volna tovább is, ha úgy van. A negyedik évad lesz az utolsó.

tvdcanren-e1440520019238.jpg

Vámpírnaplók (The Vampire Diaries)

 Ismét egy nagyobb névtől köszönhetünk el, a CW csatorna egyik legnagyobb húzócíme volt, ami a tinik egyik kedvence. Márciusban ér véget a nyolcadik évaddal.

nup_165024_0001-700x400.jpg

Grimm

 Grimm testvérek története is a végéhez ért, hat évadig jutottak. Itt is hálisten'a készítők akarata szerint ér véget a sorozat, hisz az NBC már a hatodik évad berendelésénél közölte velük, hogy köszönik a munkát, de elég volt.

batesbar2.jpg

Bates motel

 A már jól ismert Psycho előzménytörténete, amiben bemutatják Norman Bates felnőtté válását, illetve hogyan lesz elmebeteg. Ebben segítséget nyújt az anyja, aki terrorban tartja. Az ötödik évad április 24-én ér véget.

reign.jpg

Az uralkodónő (Reign)

 Itthon nem sikerült marandót alkotnia, úgy látszik máshol sem. A skót királynő, Mária életet mutatja be, akik még fiatalon, 15 évesen Franciaországba került, hogy felesége legyen Ferenc hercegnek. Ott azonban nem látták feltétlen szívesen. A negyedik évaddal véget ér a sorozat.

prettylittleliars-saison7-pemierposter-mce.jpg

Hazug csajok társasága (Pretty Little Liars)

 Továbbra is az egyik legkedveltebb sorozat a tinilányok között, az interneten is hatalmas nézetségekkel rendelkezik. Egészen hét évadig volt elég, az öt lány kalandja, akik közül egyszercsak eltűnik egyikük. Majd egy ismeretlen üzenetekkel kezdi el bombázni őket. 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél még hasonlót, dobj egy lájkot vagy oszd meg, kommentben pedig jöhet a vélemény. :)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wesko.blog.hu/api/trackback/id/tr5912168874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása