Weskó

Áprilisban folytatódik az utóbbi évek egyik legjobb sorozata

2017. február 23. 10:11 - Molnár Balázs L.

 fargo-s2.jpg

 Az utóbbi évek egyik, hanem a legjobb sorozatát tette le az asztalra 2014 áprilisában az FX. Az első évadban Billy Bob Thorton és Martin Freeman párosa akkorát játszott, amihez már rég volt fogható. Majd a második évad, nem az hogy kicsit visszaesés lett volna, hanem fogták a készítők, és rádobtak egy lapáttal. Messze az egyik legkedvencebb sorozatommá lépett elő a második évad befejezésével, olyanok társaságában van, mint a Kevin Spacey féle House of Cards, a True Detective zseniális első évada (mert a második évad valami pusztulat volt, hálisten antológiai sorozat, így teljesen külön kezelhető a kettő), vagy a tavaly nyáron hatalmasat futó Stranger Things.

A Fargo is antológiai sorozat, így minden évadban új sztoriszál, és teljesen új szereplőkkel találkozhatunk. Míg a második évad a mesés 70-es évek Amerikájába repített el minket, addig az új évad már 2010-ben fog játszódni. Ismét egy testvérsztorit ismerhetünk meg, Emett és Stussy életébe csöppenünk. Kettejük összezörrenése annyira elfajul majd, hogy lesz itt minden, a gengszterektől kezdve a rengeteg gyilkosságon át, remélhetőleg egy ismét nagyot ütő karöltve évaddal. Előzetes illetve poszter sincs még az új évadhoz, azonban április 19. már nincs is olyan messze.

 Ha tetszett a cikk, és szeretnél még hasonlót, kövesd a Facebook oldalam, dobj egy lájkot vagy oszd meg, kommentben pedig jöhet a vélemény.  Ja meg ott az Instagram is, ott is csupa érdekeset osztok meg. ;) 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wesko.blog.hu/api/trackback/id/tr9512284393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása