Weskó

Itt a filmeket adó ATM

2017. május 03. 09:03 - Molnár Balázs L.

swift3a.jpg

Elsőre tök jó ötletnek hangzik, csak hogy illegális a cucc. Sima ATM-nek néz ki az egész, azonban pénzfelvétel helyett, letorrentezett filmekért fizethetünk, majd a pendrive bedugása után egyszerűen rámásolja nekünk azokat.

 Árban pedig természetesen borzasztó olcsó, pár száz forintokért lehet filmeket, sorozatokat és zenéket vásárolni. Az automata egyébként Etiópiában működik és a Swiftmedia nevet viseli. Annyira nem is lenne rossz ötlet a dolog, ha legálisan működne és a pénzösszeg a megfelelő helyekre jutna el. Hisz DVD-t már nem nagyon vásárolunk, azonban egy pendrive jó esetben mindig van nálunk. Így hazafele akár az aluljáróban rátöltjük a filmet amit akarunk este nézni és kész is. Természetesen ettől már messze sokkal jobbak a streaming szolgáltatások, mint a Netflix vagy az Amazon. Ezekkel már bárhol, bármikor nézhetjük kedvenc sorozataink, pár ezer forintos előfizetéssel. Viszont egy szegényebb országban még működhet az előbbi modell. A Netflix már elérhető itthon bő egy éve, azonban még mindig nagyon gyatra a magyar tartalom rajta, ami azért elég gáz.

 swift2.jpg

swiftmedia1.png

Forrás: Torrentfreak

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wesko.blog.hu/api/trackback/id/tr7712475675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása