Weskó

Orgazmussal az operáért - Avagy így reklámozz Turandotot

2017. szeptember 27. 21:35 - Molnár Balázs L.

turandot.png

 Abban a világban, ahol puncik beszélnek a nehéz életükről, gondolhatjuk kevés meglepetés érhet minket a világból. A f.szt. Hát lehet jobban reklámozni egy operát, mint orgazmus hangokkal? - Határozottan. Nem. Valószínű arra próbálnak célozni a videóval a marketingesek, hogy az opera felér egy orgazmikus kalanddal.

Méghozzá a Turandotot reklámozzák vele, ami azért nem kicsit az "aztapicsamiez" érzést váltja ki az emberből. Mindenesetre a stockholmi Folkoperan operaház bepróbálta a dolgot, és amúgy őszintén megvallva, a célját tutira elérte, hisz felkeltette az érdeklődést. Ezek után remélhetőleg a csúcsra jutnak. A kis előzetesben egyébként számtalan szexjelenetet látunk, ami éppen a végpontja felé közeledve halad, a végén pedig beérik az áldozatos munka, erre pedig az utolsó szlogen teszi fel azt a bizonyost az i-re. Orgazmusra fel! Vagyis operára. Na. Éljen a kultúra. Ja és el ne felejts bekövetni Facebookon. Köszi, puszi!

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wesko.blog.hu/api/trackback/id/tr6312903970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása