Weskó

Ezzel az alkalmazással könnyedén megvédheted a házi szexvideóid

2017. február 20. 19:12 - Molnár Balázs L.

sex-tape-movie-hd.jpg

Csak óvatosan. Ami egyszer felkerül a netre.. de úgyis tudod. Ugye?

Emlékeztek még a 2014-es Szexvideó című filmre, ami bőven szar volt, ellenben bemutatta, miért kell vigyázni az otthoni videózgatással? A sztori röviden az volt, hogy Jason Segel és Camerion Diaz felvették ahogy szexelnek, majd sikeresen feltöltötték a felhőbe. Majd egy vicc nélkül, elvettek az életemből másfél órát. Nos ez az új applikáció ennek a problémának megy elébe, plusz segít megvédeni minket arra az esetre is, ha például szakítunk az éppen aktuális életünk szerelmével és a párunk a sok közös boldog emlékért cserébe, felszeretné valahova tölteni a videót.

Ahhoz hogy elkezdhessük felvenni az akciót, mindkét félnek le kell töltenie a Rumuki-t, majd párosítani kell a telefonjukat. Majd az alkalmazáson belül kell elkezdeni felvenni a videót, csak így lesz titkosítva a videó. A Rumuki egyszerűen, kulcsokkal titkosítja a videót, ami mindkét fél telefonján megtalálható. Magyarul csak akkor tudjuk megnézni a videót, ha a párunk megadja nekünk a kulcsát.

3d391cbf00000578-4225254-image-m-60_1487112608766.jpg

A videók két kulccsal vannak védve, egy az egyiken, egy a másik telefonon.

Ezzel pedig csupán egy lejátszást enged az app. Mint az elején említettem, figyeltek a készítők arra az esetre is, hogy ne kerüljön ki a felhőbe a felvétel. Ezért a videók csak a telefonokon foglalnak helyet, sehol máshol nincsenek tárolva. Plusz, ezáltal ha véget vetettünk egy kapcsolatnak, viszont a másik fél gecizik, és megfenyeget minket esetleg, hogy kirakja ide vagy oda a felvételt, akkor sem kell parázni, hisz elég ha a saját telefonunkon kitöröljük a videót, így a mi kulcsunk híján pedig bekaphatja azt a bizonyost a kedves. Legalább most már tudjuk akkor, jól döntöttünk. Viszont egyelőre csak iOS-en érhető el, így az androidosok továbbra is csak okosan videózgassanak. Meg úgy egyébként is.. Ne legyél hülye.

  Ha tetszett a cikk, és szeretnél még hasonlót, dobj egy lájkot vagy oszd meg, kommentben pedig jöhet a vélemény. :) 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wesko.blog.hu/api/trackback/id/tr4612273093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása