Weskó

Így eddz otthon - Egy kerek popsi sose rossz

2017. augusztus 26. 21:54 - Molnár Balázs L.

living-room-bedroom-home-wall-decoration-fabric-poster-gym-girl-font-b-workout-b-font-sexy.jpg

A mai rész most külön a csajoknak szánt rész lesz, illetve hát, ha nem is közvetlenül, közvetve remélhetőleg nekünk srácoknak is csurran-cseppen valami az eredményéből. :D Tulajdonképpen otthon is eltudod végezni azokat a gyakorlatokat, amiket konditeremben, bár gépek híján marad a kreativitás. De minden megoldható, csak akarni kell. Na nézzük azokat a popsi edzéseket, amivel olyan popsit formálhatnak maguknak a csajok, hogy köpni-nyelni nem tudnak majd a srácok. Jó esetben amúgy sem. :D  Vigyázat, attól hogy otthon, mozogni azért kell hozzá.

 

Továbbra sem írok konkrét számokat, mert mindenki más és más kondícióban van, így csak is ő tudja felmérni mennyi az a sorozat, amivel tud fejlődni. De ha nagyon szeretnéd, dobsz egy üzenetet nekem és segítek ebben is. :)

Vádliedzés

Fontos az összkép, így ne csak a popsira menjen az edzés, persze a nagy része úgyis az egész lábra hatással van, de egy kis vádliedzésbe még nem halt bele senki. Sima egyszerű lábujjhegyre állás az egész, feltolod magad amennyire tudod, ott megtartod magad egy másodpercig, majd visszaengeded. Ha már nagyon megy a dolog, bár ha helyesen és kontrolláltan csinálod a mozgást, akkor nem hiszem hogy ne szarnád össze magad mire végzel, akkor nehezíthetsz úgy, hogy felállsz valamire, amiről letud lógni a sarkad, így negatívba nyújthatod a vádlid. Bár a vádli az egyik legszemetebb izom, valakinek vagy van rendes vagy nincs, itt sok múlik a genetikán, azonban a kemény munka gyümölcse kifizetődik úgyis. 

Kitörés

Bezony, a jó öreg kitörés. Az egyik, ha nem a legjobb gyakorlat, hogy megmozgassuk a farizmokat. Lehet sétálgatva, felváltva előre lépkedve végrehajtani, illetve egy helyben, kilépegetve majd vissza végezni ezt a gyakorlatot. Nem csak a combot teszi durván helyre, hanem a popsi is brutálisan meg lesz dolgozva. 

Széles terpeszben való guggolás

Már ha csak simán guggoltok is, bőven elindultatok azon az úton, hogy ti legyetek a következő Nicki Minaj. Se. Mert ti izmot építetek és nem valami különálló (tejóistenazasegge?) szörnyet csatoltok a seggetek helyére. Amúgy.. az mi hogy csomó "modell"?! abból él, hogy simán csak a seggét fotózza és felrakja az Instára? Rendes egy segget istenítenek az emberek. Néha meg-megszólal, de akkor se tudjuk, hogy most akkor a segg vagy ő beszél? Visszatérve a guggoláshoz, a széles guggolás még jobban megdolgoztatja a farizmokat, mint a sima, ezért sokkal hatékonyabban és gyorsabban érhetitek el a kívánt eredményt, illetve kerekebb is lesz, mivel a terpesz miatt nagyobb igénybevételnek vannak kitéve az oldalsó izmok. A helyes tartásra mindig ügyelsz, a popsit kitolod, hátad egyenes és a térded soha, ismétlem soha nem megy a lábfejed elé. 

Ha tetszik a cikk, tudod, dobj egy lájkot kérlek a Facebook oldalamra, ezzel tudod támogatni a munkám. Köszi! :)

Bolgár guggolás

Hasonló a kitöréshez, azonban itt az egyik lábunk feltesszük egy székre, majd egy lábbal guggolunk. A hatás hasonló, comb és popsi végletekig kimerítve. 

Csípőemelés

Lefekszel a földre, a lábad pedig mintha felülést akarnál végezni. Majd mintha a csípőddel megakarnád érinteni a plafont, felemelkedsz, a csípőd legyen egy vonalban a combjaiddal, figyelj arra hogy tényleg azok az izmok dolgozzanak, aminek kell, popsiból emeled majd megtartod fent, és vissza. Itt a törzs közeli izmok is dolgoznak, így a későbbiekben hálás leszel ennek a gyakorlatnak. 

Kezdetben szerintem ennyi gyakorlat bőven elég lesz, meg egyébként is, csupán a jó kivitelezés és a rendszeres edzés meghozza a hatását. Ja és ne legyetek restek pihenni, az egyik legfontosabb dolog az edzésben. Ekkor fejlődtök csak igazán. Csak keményen csajok! :) 

 

Még több életmód cikket akarok!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wesko.blog.hu/api/trackback/id/tr6212781316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása