Weskó

Ezekre a filmekre voltunk kíváncsiak leginkább idén

2017. december 19. 01:16 - Molnár Balázs L.

stephen_king_az_screenshot_20170906000511_1_original.jpg

 Ahogy közeledik az év utolsó pár napja, úgy jönnek szokás szerint az éves összesítések, statisztikák. Természetesen ez alól a kereső óriás, a Google sem tehet kivételt idén sem. Minden évben kiadják, mire kerestek rá legtöbben az emberek. Mivel a filmes szekció releváns a blog szempontjából, így elhoztam nektek 2017 legkeresettebb filmjeinek top 10-es listáját.

Mondanám, hogy van meglepetés, de az első helyet foglaló Stephen King adaptáció, az AZ helye nem volt az. Ahogy a Disney kasszarobbantó A szépség és a szörnyeteg második helye sem. Ehhez képest az már inkább, hogy a tízes listából négy helyen szuperhős film trónol, míg az idei év nálam abszolút kedvencét, a Nyomd, bébi, nyomd-ot egészen a hetedik helyig repítették a listán a kíváncsiskodók. Christopher Nolan háborús remekműve pedig csupán az utolsó helyre volt elég.

 

1. AZ

2. A szépség a szörnyeteg

3. Wonder Woman

4. Tűnj el!

5. Az igazság ligája

6. Logan

7. Nyomd, bébi, nyomd!

8. A galaxis őrzői vol. 2.

9. A számolás joga

10. Dunkirk

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wesko.blog.hu/api/trackback/id/tr8213510733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása