Weskó

Intelligens asszisztenssel bővült a Facebook Messenger

2017. április 08. 17:47 - Molnár Balázs L.

messenger-developer.png

 A Facebook nem áll le,hétről hétre érkeznek az újdonságok, az új funkciók az alkalmazásokba. Illetve szétlopkodják a konkurensek ötleteit, és általában a nagyobb felhasználó bázis miatt eléggé bejön nekik ez. Most a Messenger-t bővítették egy mesterséges intelligenciával ellátott asszisztenssel, ami simán a Messenger M nevet kapta.

Tovább
komment

Kalapáccsal estek neki a Galaxy S8-nak, meglepően jól bírja a strapát

2017. április 08. 17:22 - Molnár Balázs L.

samsung-galaxy-s8-orchid-gray-black-sky-colours-front-back.jpg

 Az elmúlt két hét nagyjából csak a Galaxy S8-ról szólt amióta bemutatták talán az  idei év legjobb telefonját, azóta kiderült hogy meglepően egyszerű átverni az arcfelismerő algoritmusát, most pedig TechRax-nak hála azt is megtudhatjuk, miképpen ellenáll a készülék erősebb külső behatásokra.Itt speciel most kalapáccsal és késsel estek neki,amit sosem értettem mi szükség van ilyen tesztekre, viszont itt van elkészült, most pedig megnézhetjük mennyire strapabíró az új Gorilla Glass 5 üveg.

Tovább
komment

Ilyen erős lesz az új Xbox - Talán most jön el majd az igazi generációugrás?

2017. április 06. 16:52 - Molnár Balázs L.

projectscorpio_0.jpg

Délelőtt már a Facebook oldalon beharangoztam (ezért is érdemes ott is követni ;) :D), hogy ma délután végre kiderül  milyen erős is lesz az Xbox Project Scorpio konzol. Már korábban volt a konzolról itt a blogon szó, akkor is tudtunk már jó pár dolgot róla, most azonban hivatalosan is leleplezte a Microsoft a szerintük 4K gamingre építő konzoljukat. Most a Digital Foundry-nak sikerült bejutnia a Microsoft főhadiszállására, és elhozta nekünk a kincset érő adatokat.

Tovább
komment

Így jártam a The Walking Dead-el - Hetedik felvonás

2017. április 04. 21:03 - Molnár Balázs L.

 walking-dead-season-7-finale-rick-negan-1014x570.jpg

 Most hogy vasárnap véget ért a The Walking Dead hetedik felvonása, elgondolkoztam azon, miért is imádok annyira sorozatot nézni. - Előre szólok, ne számíts valami nagy kritizálós eresztésre, csak egy sima élménybeszámoló lesz. -  Ha szeretnél viszont egy kritikát róla, dobd meg kommentben és akkor lehet belőle valami valamikor. Amennyire imádok filmet nézni, annyira imádom a sorozatokat is. Sőt, inkább van kedvenc sorozatom, mint filmem. Miért? Valahogy közelebb áll hozzám az a formula, ahol több részen át, sokkal jobban kifejtve és hatalmas évadokon átívelő történeteket tudnak elmesélni általa a készítők.

Tovább
komment

Kár érte, kiváló ügynök volt - Lenyomták a Windows-t

2017. április 04. 19:48 - Molnár Balázs L.

windows-8-vs-android.png

Azért lehet erős volt a kiváló ügynök kifejezés, legalábbis mobilos fronton biztosan. Eljött hát ennek is az ideje, már az Android az az operációs rendszer, amin a legtöbbet interneteznek az emberek. Várható volt, hisz legtöbben már így is telefonjukon lesnek meg mindent és egyre kevesebben használnak számítógépet. A StatCounter friss statisztikájából kiderül, amiben az asztali gépeken át, a laptopokig, tabletekig, telefonokig mindent eszközt vizsgáltak, és jelen pillanatban már az Android viszi a prímet egy hajszállal. Viszont későbbiekben ez az olló csak nyílni fog, hisz a Windows mobilos operációs rendszere az utolsókat rúgja, míg a Windows 10-se hozta azokat a számokat, amiket vártak tőle. Írjam már azokat a számokat mi? Csak a tovább után. :D

Tovább
komment

Hallod, itt állok a ház előtt.. - Hasznos funkciókkal bővül a Google Maps

2017. április 03. 20:40 - Molnár Balázs L.

maxresdefault_10.jpg

 Rendszerint amikor egy ismerőssel akarunk találkozni, és mondjuk neki hol találkozzunk, tuti hogy tökéletesen a hely másik oldalán várakozik rád. Erre talált ki most egy tök jó kis frissítést a Google, a Maps alkalmazásában. Elsőre kicsit bizarrul hangozhat, sokan mondhatják rá hogy ijesztő, viszont sok esetben hasznos is lehet ez az újítás. Jön egy olyan funkció az applikációba, amin keresztül valós időben oszthatjuk meg a barátainkkal éppen hol tartózkodunk.

Tovább
komment
süti beállítások módosítása