Weskó

Ezekre figyelj, ha laptopot vásárolsz 2020-ban - Home Office

2020. március 23. 20:42 - Molnár Balázs L.

office-972624_960_720.jpg

A koronavírusnak hála, nagyon úgy tűnik, hogy folyamatosan egyre több ember kényszerül otthonról dolgozni, amihez szükség van egy jó kis laptopra. Sok embernek állja a cég, azonban van akiknek saját maguknak kell beruházniuk egy készülékre, hogy továbbra is maradjon munkájuk. Most leginkább nekik fog szólni a cikk, hogy mire figyeljenek, és ne hagyják magukat átverni a boltokban (ahova ha lehet, ne menjenek, hanem rendeljenek internetről), mert rengetegen próbálnak megszabadulni a rajtuk maradt, már egy forintot nem érő laptopokat is rásózni a vásárlóra, akinek szüksége van egy gépre, de nem ért hozzá. Nézzük meg, mire kell figyelni.

Tovább
komment

Készül a Bee Gees életét feldolgozó film

2019. november 01. 18:56 - Molnár Balázs L.

beegees.jpg

A Bohém rapszódiával úgy tűnik, egy lavina indult el a zenés-életrajzi filmek piacán. Mert most már beszélhetünk erről, hisz Freddie Mercury életét feldolgozó film akkorát ment, hogy mindenidők legtöbb bevételét termelő film lett a kategóriában, emellett pedig az Oscar gálán is tarolt. Idén pedig folytatta a sort a Rocketman, amit már a kritikusok is elismerő csettintéssel méltattak. Nos, Graham King, a Bohém rapszódia producere és a Paramount ismét összefog egy újabb sztárcsapat életét feldolgozó film erejéig, méghozzá a Bee Gees trióé-t.

Tovább
komment

Batwoman - pilot kritika

2019. október 18. 21:48 - Molnár Balázs L.

batwoman-ruby-rose-the-cw.jpg

 Október 15-én befutott az HBO GO-ra a CW által készített Batwoman, így a Arrow, The Flash, Legend of Tomorrow, Supergirl négyes mellé becsatlakozott egy újabb szuperhős sorozat. És mivel utolsó évadát tapossa az A zöld íjász, a helyét be kell tömni egy újabb szériával. A Foxon pedig ugyancsak idén véget ért a Gotham, Bruce Wayne életét feldolgozó, alsóhangon zseniálisan összerakott eredet sorozat, adódott a lehetőség, hogy ismét visszatérjünk Gotham városába, most azonban Batman unokatestvérének életét vêgigkövetve. 

Tovább
komment

Mentsd meg most te a karácsonyt!

2018. december 06. 14:28 - Molnár Balázs L.

best_christmas_lunches_in_melbourne_melbourne_river_cruises.jpg

 Számtalan filmben és rajzfilmben kerül bajba a karácsony, a végén persze minden szépen helyre áll és megmenekül a karácsony. Sajnos sokaknak a való életben nem az a legnagyobb problémájuk, milyen ajándékot vegyenek a gyerkőcnek karácsonyra, hanem hogy egyáltalán legyen valami kis ajándék a fa alatt.

Tovább
komment

A kém, aki dobott engem - Kritika

2018. augusztus 16. 23:54 - Molnár Balázs L.

shdm-curtain.jpg

 Hiába ment akkorát Kate McKinnon az elmúlt hetekben az interneten, hogy fél Amerika is az Animal Cannibals világhírű slágerét, a Yozsefvárost dúdolja munkába menet, A kém, aki dobott engem sajnos leginkább kiszámítható és unalmas volt.

Tovább
komment

Shazam is befutott a Comic-Con-ra, és szembe ment minden eddigivel

2018. július 21. 22:49 - Molnár Balázs L.

screen-shot-2018-07-11-at-17_44_49.jpg

 Mindenki azzal szívja a DC vérét, hogy túl komor és sötét filmeket gyártanak. Persze mihez képest, ha valaki marveli csecseken nevelkedett, neki tényleg fura lesz, hogy valaki nem akarja feloldani a drámai pillanatokat minden percben valami szar poénnal.

Tovább
komment

A lapraszerelt jövő, avagy így menti meg a bolygót az Ikea

2018. június 17. 00:15 - Molnár Balázs L.

ikea_2.jpg

 Olyan mértékű műanyag szennyezést visz véghez napjainkban az ember, hogy lassan belepusztulni látszunk a saját szemetünkbe. De nem elég, hogy mi belepusztulunk, az óceánok állatvilágának is kezd tele lenni vele a töke.  Szóval ahhoz, hogy egyáltalán a jövőben egy élhető környezetben éljünk, esetleg a gyerekeinknek egyáltalán legyen valami jövőjük, ideje lépni.

Tovább
komment

Hitler a spanom, anyának egy szót se

2018. június 12. 23:42 - Molnár Balázs L.

jojo-rabbit-taika-waititi-hitler-photo.jpg

 Taika Waititi az utóbbi években az egyik legtehetségesebb filmrendezővé nőtte ki magát úgy, hogy közben szerepelt is a filmjeiben. Számomra a Hétköznapi vámpírokkal kezdődött az egész, amiről itt zengtem ódákat, majd a Vademberek hajszájában folytatta azt a zsenialitást, amiért mostanra gyermeki rajongással várom az újabb alkotásait. Viszont utána jött egy Thor: Ragnarok, ami ugyan néha vicces volt, de leginkább már a ló túloldalán voltunk.

Tovább
komment